V tom krásně hektickém současném denním kalupu (shánění kvalitního zboží pro Vás, dohánění práce na zahradě atd.) jsme úplně zapomněli oznámit důležitou skutečnost: na příští týden, tj. 04.10.16, jsme pro Vás zajistili klasické i pikantní klobásky, jelikož před cca měsícem jsme nemohli pokrýt požadavky všech našich zákazníků. Doufáme, že se to nyní podaří. Hezky si užívejte současného “babího” léta a vychutnávejte si lahodný burčák - temto týden je vyroben z hrozna Rulandy šedé, jež mělo cukernatost 22 st ČNM - v hotovém provedení z něj bude zajímavé víno “líného vinaře” -  pozdní sběr (-:  . Ať se daří.

Vážení a milí, za velké množství srdečných blahopřání a dárků děkujeme ještě jednou všem, kteří nezapomněli na svátek mé ženy Marie. Bylo to skutečně velmi milé. Mějte se co nejlépe.

Podle předpokladů vše vyšlo, a tak jste mohli včera, tj. 06.09.16,a ochutnat první letošní sladký a teplý burčák (ve 2. fázi), jež byl připraven z hroznů révy vinné, aromatické a ranné odrůdy Moravský muškát (zkratka MOPr). Takže přejeme hezké prožití podzimu.