První zkušební várka pikantnějších kobásek už “změnila majitele”, a to takovou rychlostí, že na naše nejbližší skutečně nezbyla ani jedna  !!!  A to jsme my dva ochutnali pouze po jedné malé nožičce a nenechali si žádnou “na pak”, tj. trošku odležet a vyschnout.  Takže netrpělivě čekáme na Vaše reakce. A moc si přejeme, aby Vaše spokojenost s nimi byla alespoň na stejné úrovni jako u těch “klasických”. Předem Vám děkujeme za infomaily  Mějte se co nejlépe.

Krásné svátky se nám překulily do rychlých pracovních dnů a už tu máme únor. Netradičně teplý začátek měsíce se Vám pokusíme ještě více zpříjemnit v jeho polovině těmi dobrými klobáskami. A protože se stále více objevují dotazy typu “……. a něco pikantnějšího by nešlo vyrobit  ?”, domluvili jsme se včera, tj. 01.02.16, na přípravě  nejen klasických klobásek, ale i těch Vámi požadovaných “chuťově lehce pálivějších”. Ve starých receptech se našel návod na přípravu čabajek s ingrediencemi typu “cipospaprika” (originální čerstvou maďarskou pálivou paprikou ) a dalšími přísadami, a tak se těšíme na Vaší reakci. Již 16.2.2016.  Ať se Vám daří.