Jak bylo potvrzeno (a řečeno na včerejších bedýnkách), příští týden, tj. 28.1.2014 budou pro Vás připraveny klasické klobásy. Těšíme se s Vámi. Upozornění: jednoduchý recept na využití čerstvé hlívy, jež byla v bedýnce, je na stránce Recepty - houby. Dobrou chuť a hezký den.
První bedýnky r. 2014 jsou za námi, stejně jako celý r. 2013. Vývoj počasí prozatím nenasvědčuje, že by dorazily v nejbližší době těžké mrazy. To se odrazilo i na pondělním vtipkování, kdy jsem některé pěstitele (po přání všeho dobrého) i trošku “poškádlil” výroky typu …… svátky za námi, modré nebe a sluníčko nad námi, válení za pecí už bylo dost, už zase chceme něco pěkného, např. čerstvý kopr, salát, okurkz atd.”. Odpovědí např. pí. Holečkové bylo “…jdu pro vidle - na vás”. Jinak si všichni samozřejmě přejeme dobré počasí i zdraví, a pak to snad půjde skoro samo. Mějte se co nejlépe.