Jsem velice rád, kdýž se něco podaří. A teď mám radost několikanásobnou, neboť jsem dostal potvrzující info o divočině - v úterý, tj. 17.7.2012, bude mladé srnčí a několik kousků černé, dále bude připravené sádlo a škvarky a dost možná i výborné klobásky z divočiny. Dále jsou předběžně přislíbeny (pokud počasí dovolí) nektarinky, broskve a snad i trocha meruněk, ale jak říkám, Svatý Petr rozhodne, zda ty nádherně vyzrálé plody skončí ve Vašich bedýnkách či díky vichru nebo kroupám pod stromy na zemi. S tím ale nic nenaděláme, tak je tomu i v životě samotném.
Přejeme Vám moc hezké prožití celého víkendu a hlavně šťastný návrat.
Před chvilkou jsem dojel, takže ihned krátká info pro čekající: meruňky a první broskve jsou v pořádku zde, na nektarinky si ještě chvilku (asi týden) počkáme. Navíc jsem přivezl i první letní jablka! Z jiného košíku, neméně dobrého, je příslib dodání zvěřinových klobásek, několika kousků zvěřiny, dále domácího vepřového sádla a škvarků, a to zřejmě už příští týden.
S koncem června 2012 jsme (kromě zaplavení sklepa našeho obydlí a následného stále trvajícího úklidu - proto ta odmlka) také vstoupili do 4. roku života a činnosti Klubu bedýmkářů Plzeň. V saouvislosti s tímto malým výročím Vám ještě jednou děkujeme za všechna milá přání a dárky, které jste nám věnovali. Nejvíce nás ale těší Vaše upřímná slova chvály a uznání - to je pro nás velkým povzbuzením do další práce, která není opravdu nejjednodušší. Také díky tomu se však může stát, že možná nechtěně přehlížíme (profesionální deformace) v naší činnosti některé věci, momenty či aspekty, jež by Vás potěšily či Vám pomohly.
Proto si dovoluji Vás požádat o pomoc či spolupráci - vyjádření Vašeho názoru či nápadu na jakékoliv zlepšení naší práce a to formou emailu, rozhovoru či jakkoliv jinak, jak uznáte za vhodné. Předem Vám za tuto ochotu moc děkujeme.
Užívejte si prázdnin a mějte se co nejlépe.